Advocaten

Op ons kantoor zijn twee advocaten werkzaam die met veel passie en plezier hun werk doen.

Wij stellen de advocaten aan u voor:

Bianca Willemsen:
Bianca studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, met als afstudeerrichting strafrecht, jeugdrecht en personen- en familierecht. Zij is in 2000 beëdigd en is sindsdien werkzaam binnen de sociale advocatuur waar zij voor het grootste deel clienten bijstaat op basis van de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Bianca behandelt met veel gedrevenheid en passie zaken op het gebied van personen- en familierecht en strafzaken, maar zij staat ook clienten bij die worden geconfronteerd met een bijzondere opname in een psychiatrisch ziekenhuis (BOPZ). Clienten typeren Bianca als een advocaat die er voor je staat, vriendelijk en open is in de omgang en strijdbaar en gedreven is om iedere zaak naar behoren en met goed resultaat te behandelen. Bel, whatsapp of mail Bianca gerust en geheel vrijblijvend indien u juridisch advies nodig heeft.

Sanne Striekwold:
Sanne heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, met als afstudeerrichting strafrecht, personen- en familierecht en jeugdrecht. Sanne is in 2003 bij een advocatenkantoor aan de Graafseweg in Nijmegen gaan werken, waar Bianca reeds werkzaam was en in 2004 werd zij beëdigd. Sindsdien houdt Sanne zich bezig met zaken op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht, strafrecht en psychiatrisch patientenrecht. Sanne is aangesloten bij de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS) en verleent derhalve ook bijstand aan slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven.

Bij Sanne staat het efficient en snel oplossen van uw probleem centraal. Daarvoor is goede bereikbaarheid van belang en daarom is binnen het kantoor ook gekozen voor 24/7-bereikbaarheid, zodat, wanneer nodig direct actie kan worden ondernomen. Sanne is advocaat in hart en nieren, praat niet in onbegrijpelijke juridische taal, maar in normale woorden en is discreet, onbevooroordeeld en erg betrokken bij haar clienten.

Bel, whatsapp of mail Sanne geheel vrijblijvend voor juridisch advies.

Bianca Willemsen en Sanne Striekwold